Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Για την πρόσφατη φωτιά στη φαρμακοβιομηχανία «Demo»

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα Τρίτης 16 Ιούλη (περίπου 00.30) έπιασε φωτιά στη φαρμακοβιομηχανία «Demo», από βραχυκύκλωμα στο λεβητοστάσιο.

Σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου Αττικής, δεν ενεργοποιήθηκαν τα συστήματα ειδοποίησης σε ολόκληρο το κτίριο, με αποτέλεσμα να μην ειδοποιηθεί έγκαιρα το σύνολο των εργαζομένων. Η κατάσβεση έγινε μέσα σε περίπου 30 λεπτά από το μηχανισμό πυρόσβεσης και τα οχήματα της Πυροσβεστικής που είχαν φτάσει.


Την Πέμπτη 18 Ιούλη αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Εργαζομένων στο Φάρμακο Αττικής είχε συνάντηση με την εταιρεία προκειμένου να διασφαλιστεί η άμεση λειτουργία του συστήματος για την ειδοποίηση όλων των εργαζομένων σε περίπτωση πυρκαγιάς, για το οποίο η εταιρεία δεσμεύτηκε να το εξετάσει με τους αρμόδιους. Επίσης η εταιρεία επιβεβαίωσε στη διάρκεια της συνάντησης ότι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν κανονικά μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την επαναλειτουργία των γραμμών παραγωγής.

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου