Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΑΑΝ : Παράσταση Διαμαρτυρίας Ενάντια Στη Σφαγή Των ΚΕΠΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) στην Πειραιώς 181 διοργανώνει την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη στις 9.30 π.μ. η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων.

Αύριο περνάει από Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή ο Τζαφέρ Κουρτ, Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας, βαριά ανάπηρος από βασανιστήρια και αγωνιστής της Ειρήνης.
Όπως σημειώνει η ΣΕΑΑΝ, ενώ για χρόνια έπαιρνε το επίδομα παραπληγίας, με απόφαση των ΚΕΠΑ αποχαρακτηρίζεται από παραπληγικός, ενώ ο ίδιος μετακινείται με αμαξίδιο και για να μείνει όρθιος χρησιμοποιεί πατερίτσες.

Η ΣΕΑΑΝ καλεί τα μέλη της επιτροπής να αναγνωρίσουν ως δικαιούχο του επιδόματος παραπληγίας τον Τζαφέρ Κουρτ, τονίζοντας ότι από το «2012-2015, 75.000 βαριά ανάπηροι έχουν μείνει χωρίς επίδομα και σύνταξη. Ενώ χιλιάδες άλλοι με τη μείωση του ποσοστού αναπηρίας ή την αλλαγή κατηγορίας παίρνουν μειωμένο επίδομα και σύνταξη.

Μαχητικά αγωνιζόμαστε να σταματήσει η σφαγή.

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου