Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο Αγώνας Για Να Μην Κλείσει Το Φλέμιγκ... Αγώνας Όλων Των Εργαζόμενων !

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΨΥΧΙΚΟΥ στέκεται αλληλέγγυα και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων των Νοσοκομείων Α.ΦΛΕΜΙΓΚ-ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, για να μην κλείσει το Α.ΦΛΕΜΙΓΚ.

Το μαύρο μέτωπο συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ έχει ήδη καταργήσει Νοσοκομεία, χιλιάδες κρεβάτια και έχει απολύσει χιλιάδες εργαζόμενους. Ψαλιδίζει καθημερινά τις δαπάνες για την Υγεία και υποβαθμίζει κάθε έννοια δημόσιας και δωρεάν υγείας για όλους. Προχωρεί σταθερά στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας, που την αντιμετωπίζει σαν εμπόρευμα και όχι σαν αγαθό και δικαίωμα, με αποκορύφωμα την ίδρυση της ΕΣΑΝ ΑΕ. Αποκλείει από τα δικαιώματα υγείας άνεργους, άπορους, μετανάστες και κοινωνικά αποκλεισμένους.


Στις αντιδράσεις των εργαζομένων και του λαού απαντά με την καταστολή και διώξεις αγωνιστών, στο χώρο της Υγείας. Με παραπέρα σχεδιασμούς για την συρρίκνωση των Νοσοκομείων και απολύσεις. Με προσπάθεια ολοκλήρωσης όλων των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στο χώρο της Υγείας .

Το μαζικό κίνημα στον χώρο της υγείας κατάφερε να εμποδίσει έως ένα βαθμό αυτές τις αναδιαρθρώσεις. Με τις γενικές συνελεύσεις, τις μαχητικές απεργίες, την άρνηση και την απειθαρχία στην αντιδραστική αξιολόγηση-λαιμητόμο, το συντονισμό πρωτοβάθμιων σωματείων κόντρα στο συμβιβασμό της ΑΔΕΔΥ και των ομοσπονδιών.

Ο αγώνας συνεχίζεται… Αρνούμαστε να υποταχθούμε !

Σήμερα όσο ποτέ είναι ανάγκη να κλιμακώσουμε τούς αγώνες για να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Κόντρα στις συμβιβασμένες και γραφειοκρατικές συνδικαλιστικές ηγεσίες ,ο μόνος δρόμος είναι ο συντονισμός των αγώνων των εργαζομένων των Νοσοκομείων της περιοχής μας, με άλλους αγώνες στην Υγεία(όπως στις δυτικές συνοικίες ενάντια στα κλεισίματα των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων ) ,τον υπόλοιπο Δημόσιο Τομέα, με τούς αγώνες των εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα ,ενάντια στις απολύσεις, τα κλεισίματα, την καταστολή, για να ανατραπεί το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης σε όφελος τής εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων για δημοκρατικά και εργατικά δικαιώματα .

Στα πλαίσια αυτά ,καλούμε εργαζόμενους και ανέργους :
  • Να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων στα Νοσοκομεία της περιοχής μας.
  • Να στηρίξουν το αγώνα των εργαζομένων στο χώρο της Ψυχικής Υγείας. 
  • Να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο έξω από την ΕΡΤ την Πα 7/11 στις 6μμ.
  • Ενάντια στις απολύσεις, για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.
  • Στην μεγάλη πανεργατική απεργία στις 27/11 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου