Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση : Η άγνωστη χώρα της αναπηρίας

Εκδήλωση με θέμα "Άγνωστη Χώρα της Αναπηρίας" διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο "Ανδρέας Βαρίκας" (Αγ. Ανδρέου και Κ. Παλαιολόγου, Νέα Σμύρνη), το Σάββατο στις 7 το απόγευμα, σε συνεργασία με την Κίνηση Καλλιτεχνών με Αναπηρία και την Κίνηση Χειραφέτησης ΑμεΑ, το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης.

Στην εκδήλωση θα προβληθούν ντοκιμαντέρ από το διεθνές φεστιβάλ «Εmotion Pictures», τα οποία θα φέρουν υπότιτλους για κωφούς, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα "Κρίση και Αναπηρία", με ομιλητές την αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Αττικής Κατερίνα Θανοπούλου, τον σκηνοθέτη και ακτιβιστή με αναπηρία Αντώνη Ρέλλα και τον εκπαιδευτικό με αναπηρία Ορέστη Ιωάννου. Τη συζήτηση, η οποία θα υποστηριχθεί από διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα, θα συντονίσει το μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης Θέμης Παυλόπουλος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο χώρος της εκδήλωσης είναι προσβάσιμος για ΑμεΑ, ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα διατίθεται σε μορφή Braile και μεγαλογράμματης γραμματοσειράς.

"Επειδή οι ανάγκες σε φάρμακα είναι μεγάλες", το Κοινωνικό Ιατρείο καλεί όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση να φέρουν μαζί τους ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου